In Nederland- gay saunas culemborg

Published Jul 14, 23
7 min read

Ontmoet andere homo-reizigers in Gay Sauna-hotels

Op het matras is geen ruimte meer voor ons. Als we de groep mannen achter ons hebben gelaten, komen we bij een verlaten ruimte. Ook hier is het licht feller. Aangespoord door wat we net hebben gezien beginnen we te zoenen, onze handdoekjes gaan af. Ik leun tegen een wand en mijn vriend zakt door zijn knieën.

Wanneer ik weer opkijk, zie ik vlak voor me ineens drie mannen staan. Ze masturberen en raken elkaar aan, maar ze kijken vooral naar mij en mijn vriend. Onze toeschouwers. Hier hebben mijn vriend en ik het wél over gehad. We dachten dat we het spannend zouden vinden als mannen zouden kijken, maar ik begin ineens erg zenuwachtig te worden.

De avonden ervoor had ik telkens dezelfde nachtmerrie: ik sta voor de groep, mijn papiertje in mijn trillende handen en net op het moment dat ik wil beginnen, ontdek ik dat ik naakt ben. Nu zie ik de mannen voor me en bedenk ineens dat die nachtmerrie werkelijkheid is geworden.

Waar vind ik Gay Sauna-hotels?

Ik weet niet wat ik moet doen. Waar moet ik mijn handen laten? Trek ik geen gekke seksgezichten? Lijkt mijn buik zo niet te dik? Ik ben te bewust van mezelf, dus ik trek mijn vriend omhoog en sla mijn handdoekje om. We lopen weg, de mannen gaan door met masturberen.

Gay  SpaLHBTI Sauna's


De paskamer-hokjes zijn er voor als je iemand hebt gevonden en privacy wil. Dat wil ik. Het eerste houten wandje waarachter een kamertje schuilgaat duwen we open. Het is er klein, maar we wringen ons naar binnen. Het kan op slot en we klikken het hendeltje meteen naar beneden - gay saunas culemborg. We gaan door met waar we gebleven waren.

Hij laat zijn hand zien en zegt met lichte paniek in zijn stem: “Ik voelde iets plakkerigs op de vloer!” In de toiletten wast hij zijn hand twee, drie, vier keer. Een darkroom is misschien toch niet helemaal geschikt voor iemand met lichte smetvrees. Daarna kleden we ons om en leveren we de handdoekjes en slippers in bij de balie.

Gay Sauna voor homoseksuele reizigers in Nederland

In het hotelbed praten mijn vriend en ik na over ons saunabezoek. Eerst begrepen we de mannen die gay sauna’s bezoeken niet. Nu wel: het is inderdaad spannend en opwindend. Dat vonden wij ook, al moeten we er nog wel even aan wennen. Aan het eind van het gesprek vraagt mijn vriend of we ooit weer eens zullen gaan - gay saunas culemborg.

Pim Lammers (1993) schrijft voor volwassenen én voor kinderen. Hij is auteur van onder andere het allereerste Nederlandse transgender-prentenboek 'Het lammetje dat een varken is' (illustraties van Milja Praagman) dat bekroond werd met een Zilveren Griffel.' .

LGBTQ  WellnessGay Spa


Als je niet van het idee van het gaan door uzelf op een , het is altijd een goed idee om te worden vergezeld van een vriend of uw partner om een goede tijd te hebben. Een gay sauna is een plek aan op elk gewenst moment, daar kunt u ontspannen, genieten en vergeet al uw problemen, maar je kunt ook nieuwe mensen te ontmoeten en plezier hebben.

Ontdek Gay Sauna-ervaringen in Nederland

In een je veel opties om uit te kiezen, zoals natte en droge sauna's, douches, kluisjes en kleine prive-kamers te vinden. Gay sauna's, zijn meer hip en afgestemd op de jonge menigte omdat ze sexier en meer hip met prachtige mensen en plezier menigte in een contrast met de sauna's in verre plaatsen.

… zoals het stadsbestuur van Essen het samenvatte na een lange rondgang door de PLUTO-beleveniswereld in januari 2022. De kleine, onopvallende ingang van de PLUTO markeert nog steeds het begin van de voormalige bioscoopgalerij. Maar na de kassa onthult zich een van de grootste herensauna’s van Duitsland. Is het je eerste bezoek? Je zult verrast zijn! Op ruim ca.

600 vierkante meter, verdeeld over drie ruime verdiepingen, kunt u eindelijk het dagelijkse leven achter u laten. U bevindt zich nu in de ruime kleedruimte waarin zo’n 350 lockers staan ​​opgesteld. Het dagelijkse leven met alle medailles en versieringen wordt achtergelaten in de kluisjes, de handdoek wordt aangedaan en we gaan plezier maken.

Gay Sauna voor homoseksuele reizigers in Nederland

Op dit niveau vindt u onder andere de grote Finse sauna met panoramaraam en het zwembad met tegenstroominstallatie. gay saunas culemborg. Van hieruit zijn de boven- en benedenverdieping verbonden met een grote gebogen trap, die nog een idee geeft van de jaren 60 architectuur van de voormalige bouwmarkt. Op de bovenverdieping vindt u de tv-kamer, rustcabines en tal van vaarmogelijkheden.

En sommigen van ons willen plezier hebben – je ontmoet veel gelijkgestemde bezoekers op elk moment van de dag en nacht, uit een verzorgingsgebied dat zich uitstrekt tot Nederland en België. In het weekend staan ​​er vaak tot 600 saunavrienden verspreid over de dag en over de verdiepingen van onze ruime herensauna. gay saunas culemborg.

: “Sommige mensen proberen dat inderdaad wel. gay saunas culemborg. We maken rondjes door de sauna om te kijken of het overal nog wel schoon is, en om in de gaten te houden wat er gebeurt. Op zulke momenten gebeurt het weleens. Misschien zijn we voor sommige bezoekers interessanter omdat wij juist met kleding rondlopen.

Hoe vind ik serieuze Gay Sauna?

Je kunt je niet voorstellen dat een kassière bij de Albert Heijn het normaal gaat vinden dat een klant naar haar boezem grijpt, maar hier in de sauna word ik vaak genoeg in m’n kruis gegrepen. Letterlijk het ongrijpbare grijpen. We hanteren sowieso het beleid dat personeel tijdens hun dienst geen privéactiviteiten mogen ondernemen.

Dat moet ook wel. Je ziet hier toch een hoop dingen die de meeste mensen niet dagelijks tegenkomen. Dus er wordt wel verwacht van het personeel dat ze hier mee om kunnen én willen gaan.” : “Die proberen we waar het kan te begeleiden, en te voorkomen dat ze zichzelf verliezen.

We zijn heel vriendelijk, we oordelen niet en keuren gedrag niet snel af. Voor sommige mensen die hier voor het eerst komen is die eerste drempel zó hoog dat het bijna een kwestie van polsstokhoogspringen is. We proberen daarom aan de deur nieuwe bezoekers met enthousiasme uit te leggen hoe het hier werkt, wat ze kunnen verwachten.

Gay Sauna-groepen voor homo-reizigers in Nederland

Daarom houd ik er ook zoveel van - gay saunas culemborg. We willen dat mensen zich echt welkom voelen. En dat krijgen we ook weer te horen van nieuwe bezoekers als ze de sauna weer verlaten: hoe fijn ze het hebben gehad en ook dat ze zich erg op hun gemak hebben gevoeld. Het is heel belangrijk met welke energie je de mensen binnen laat komen, want die nemen zij weer mee de sauna in.De nacht van zaterdag op zondag is erg druk, en de zondagmiddag ook. Als je het graag wat rustiger wil, dan is de maandag, onze wellnessdag, echt een topavond. Misschien kun je beter niet op dinsdag beginnen, dan is het ‘no towel night’. En de berendag, iedere laatste zaterdag van de maand, is altijd een leuke dag.

Nederland wordt gezien als een tolerant land als het om homoseksualiteit gaat. Omdat er in Nederland steeds meer asielzoekerscentra zijn, krijgen we echter wel te maken met gay integratie. “Vooral in Arabische landen wordt niet geaccepteerd dat een moslim gay is. Het is mooi om te zien dat sommige vluchtelingen, en met name ook Syrische jongens, in het weekend naar onze sauna komen.

Homo reizen: waar te zoeken naar Gay Sauna in Nederland?

LHBTI  SaunaGay Spa


Je ziet veel moslims die wel tolerant zijn naar Nederlandse gays, maar niet onderling. Het wordt gezien als een schande voor de hele familie.” Gay Sauna Nieuwezijds heeft dit jaar een grote renovatie ondergaan en is inmiddels de enige gay sauna in Amsterdam. Er waren nog twee anderen: een kleine op het Damrak en een grote bij het Leidseplein, maar die hebben beide hun deuren gesloten.

Volgens hem is de homosauna steeds meer een ontmoetingsplek geworden, waarbij jong en oud van elkaar leren. Het idee dat mensen hier alleen maar voor de seks komen, is volgens Ivo gedateerd. “De seks is secundair. De grap is dat mensen altijd heel verrast zijn over onze indeling. Eerst zie je de kluisjes en vervolgens een grote lounge en rokersruimte.

Homo  WellnessHomo Sauna's


Is gay sauna veilig?

Gay sauna kan veilig zijn, maar het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Respecteer de regels en richtlijnen van de sauna, zoals het dragen van handdoeken of badkleding, en respecteer de grenzen en privacy van andere bezoekers. Zorg ervoor dat je je comfortabel voelt en neem de tijd om de omgeving en sfeer te beoordelen voordat je deelneemt aan activiteiten. Houd er rekening mee dat de hygiëne belangrijk is, dus zorg ervoor dat je de aanwijzingen en instructies van het sauna-personeel opvolgt. Als je je op enig moment onveilig voelt, verlaat dan de sauna en zoek hulp indien nodig.

Waar kan ik gay sauna's vinden?

Gay sauna's zijn te vinden op verschillende locaties, waaronder grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, en Den Haag. Er zijn ook gay sauna's te vinden in andere delen van Nederland, zoals Eindhoven, Breda, Tilburg, en Groningen. Je kunt online zoeken naar specifieke gay sauna's in jouw regio of gebruikmaken van LGBTQ+ communitybronnen en forums om aanbevelingen te krijgen. Houd er rekening mee dat het belangrijk is om de openingstijden en toegangsvoorwaarden van de sauna te controleren voordat je gaat.

Zijn er specifieke regels voor gay sauna's?

Ja, er zijn specifieke regels en richtlijnen voor gay sauna's. Deze regels zijn bedoeld om een veilige en respectvolle omgeving te creëren voor alle bezoekers. Enkele veelvoorkomende regels zijn het dragen van handdoeken of badkleding, het respecteren van de privacy van andere bezoekers, en het volgen van aanwijzingen en instructies van het sauna-personeel. Het is belangrijk om je aan deze regels te houden en respect te tonen voor andere bezoekers. Houd er rekening mee dat sommige sauna's specifieke regels kunnen hebben, dus zorg ervoor dat je deze kent voordat je de sauna bezoekt.

Hoe populair zijn gay sauna's in mijn omgeving?

De populariteit van gay sauna's kan variëren afhankelijk van de regio en de beschikbaarheid. Grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, en Den Haag hebben over het algemeen een bredere selectie van gay sauna's en kunnen populairder zijn onder de LGBTQ+ gemeenschap. Je kunt lokale LGBTQ+ communitybronnen, online forums, en sociale mediagroepen raadplegen om een idee te krijgen van de populariteit van gay sauna's in jouw omgeving. Daarnaast kunnen recensies en aanbevelingen van andere bezoekers ook waardevolle informatie bieden.

Onze sauna is niet bedoeld om alleen even iets kwijt te raken en weer weg te gaan. Het is een mooie samenwerking van barpersoneel en gasten; iedereen wil het een leuke plek houden.” Ivo Mittelmeijer Foto: Privé Voor Amsterdamse begrippen is één homosauna weinig. Er komen alleen mannen en er is geen vrouwen gay-sauna.

More from Gay Sauna

Navigation

Home

Latest Posts

Waar vind ik gay saunas culemborg

Published Sep 20, 23
7 min read

Waar vind ik gay saunas culemborg

Published Sep 16, 23
3 min read

Lees Meer Over gay saunas culemborg

Published Jul 22, 23
4 min read